Hulp nodig? +31 (0) 492 751600

Arveco – een eigen(wijze) organisatie

Arveco BV heeft in haar bedrijf meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren op het gebied van arbeidsomstandigheden, en het leveren van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onze opdrachtgevers vinden goede arbeidsomstandigheden en PBM belangrijk. Ze willen zo veel mogelijk taken zelf uitvoeren, en de regie in eigen hand houden. Ondersteuning door een deskundige professional is daarvoor van groot belang.

De veiligheidskundigen van Arveco kunnen u met hun deskundigheid van dienst zijn o.a. bij het realiseren van een Risico Inventarisatie en Evaluatie, ISO certificeringen, metingen van stof, geluid, gassen.
Ook kan Arveco u van dienst zijn bij het realiseren van management handboeken.

Opleidingen en trainingen, zoals o.a. BHV, hoogwerker- en heftrucktrainingen, VCA basis en VCA-VOL worden door Arveco deskundig uitgevoerd. Lees meer hierover in het betreffende onderwerp.

Arveco regelt en registreert uw bedrijfskeuringen. Of het nu gaat om een PMO, ademluchtkeuringen of CROW132 keuringen: Arveco ontzorgt u hierin!

Arveco ondersteunt en adviseert u bij het samenstellen van een pakket aan bedrijfskleding, werkschoenen en Persoonlijke Beschermings Middelen, wat volledig past bij de individuele werknemer, en toch ook voldoet aan alle wensen en eisen die u als werkgever en als bedrijf stelt aan de uitstraling en veiligheid.
Arveco biedt u ook een Kleding Management Systeem. Hierin komen profielen van al uw medewerkers, hun kleding- schoenen en PBM pakket, en eventueel een jaarlijks budget per medewerker. Uw medewerkers kunnen zelf inloggen, of een beheerder kan de bestellingen doen.
Op management niveau kunnen de gemachtigden binnen uw bedrijf op elk niveau managementrapportages opstellen die hun 24 uur per dag, 7 dagen per week een goed beeld verschaffen van de kostenplaatsen en omzetten in aantallen. U kunt kosteloos gebruik maken van het KMS systeem. De KMS omgeving wordt uitgevoerd in uw eigen huisstijl voor de herkenbaarheid binnen uw organisatie

Wilt u medewerkers voor kleding en schoenen laten doorpassen? Dat kan bij ons! Wij komen bij u op locatie, of uw medewerkers komen naar ons. Alle maten worden geregistreerd.
Aanpassingen aan kleding? Een broek inkorten of verlengen, een sweater of overhemd innemen bijvoorbeeld? Arveco heeft een eigen naaiatelier; wij verzorgen dit graag voor u!